Kräftis

 

 

I går var det dags att ta i med hårdhandskarna, ja alltså skala dessa kräftor vi äter i detta land. Det är ju en konst att få till det där men vi lyckades ;) Mätta och belåtna, med en snaps rinnandes ner i strupen hade vi en trevlig kväll. Tur man känner handlingskraftigt folk som styr upp lite trevligheter. I kväll firar vi också Carro som… öh… fyller kärring ;)

20120818-162217.jpg

 

About these ads

2 reaktioner på ”Kräftis

  1. Sv: Åh, vad trevligt :) Kul att låta grabbarna testa nya saker de aldrig testat eller sett förut :) Jo jag kom tydligen in, fick ett brev häromdagen :) Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, ska nog kontakta den där läraren igen då jag inte har en chans att ta mig dit… Hur ska du göra?

  2. Sv: Ja, jag vill gärna ta den där kursen egentligen. Sen om man har tid egentligen får man ju se, men det är ju på distans så det borde inte vara några problem. Frågan är bara hur man kan lösa det hela, men det brukar gå att lösa med skolor när man inte kan närvara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s