Ska ni me?

Klart ni ska ;) Minifamiljen styr näsan mot en natt på Byske camping. Den kvinnliga delen fyller som sagt gammal i år och har därför tänkt att med resten av kärring gänget göra något tillsammans och då valde vi en campinghelg! Ok en natt för min del de andra åkte redan igår men jag ville inte sabba nagellacket eller gå med otvättat hår längre än så ;) Ni fattar ironin va? Om inte så skynda snabbt här ifrån.

Har inte varit på camping sedan jag var liten men sen vi fick körkort i ”familjen” så har ett sug efter en husbuss uppstått! Fatta friheten med den, åka överallt och ha en anpassad lya att sova i! Nåväl ska först se om jag överlever denna natt med 9 donnor+ ? gubbar + ett gäng barn!

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s