Gratis ljudbok

Jag är helt såld på ljudböcker just nu!

Tidigare var det svårt att veta när man skulle lyssna, gjorde jag det på natten så somnade jag så det funkade inte alls. Men nu! Jag lyssnar på morgonen då jag sminkar mig, när jag städar, viker tvätt, tar en prommis eller när jag rensar eller något. Vips tänker jag inte på allt tråkigt jag gör för jag lyssnar ju på något intressant medans.

Använder mig just nu av storytel vilket är en tjänst app där man kan lyssna på en rad olika böcker bara man har en ”smartphone”. Sök, klicka och lyssna… skitbra!

OM du också vill testa detta så har jag några koder att dela ut så man får lyssna på en bok gratis, maila mig så delar jag med mig :)

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s