Trygg assistans

Tro det eller ej men fröken har gått och blivit en working girl! Så medans ni sussar under täcket eller gassar i solen så sitter jag och hinkar kaffe samtidigt som jag smattrar på tangenterna. Lysande!

Har helt enkelt gått och blivit kundansvarig på Trygg assistans här i Umeå. Ska alltså sköta kontakterna med brukare och personal, lösa problem och helt enkelt underlätta livet för andra. Trygg assistans är alltså ett företag inom personlig assistans och har kunder lite överallt i Umeå och utanför. Känns kul att få använda sin utbildning men även egna erfarenheter till att hjälpa andra med deras assistans. Så verkar jag trött, grinig och allmänt förvirrad så vet ni att hädan efter stiger jag upp kl 7! Fatta people, 7!!

Tired!

About these ads

En reaktion på ”Trygg assistans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s