I tid

God damn! Idag har vi lagt grunden för tomatoe face genom att tjurigt sitta ute i solen, ok rätt många moln oxå. Haft besök av en två bent och en fyrbent, fikat och surrat medans då, ja, tomatoe face fick sitt. Kom sedan på att det börjar vara dags att planera sommaren med min inte så planerings van pojkvän. han vet inte vad han gav sig in på när jag fick honom på kroken mowahahaha :) jag = kalender och framförhållning, han= vaknar och 5min kom han på att han ville till Finland idag! Sommaren 2012 var året jag fick magsår, shit detta blir spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s