Juli 19, 2011

Damn vad slut jag är. Jag och dlakam har åkt buss hit och dit, hängt på stan,ätit, shoppat, surrat, spelat och umgåtts. Nu fattas bara att packa klart och lite ”jag kommer sakna dig när du åker” mys. Vi båda lär slockna direkt.

Dagens fundering: Varför tror jag alltid det är värsta bråket då han snackar med folk i hemlandet? Vi svenskar pratar verkligen inte med den farten och passionen hahah, tydligen var det inget bråk utan bara ett glatt samtal :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s